O nama

Pepi Logo PNG

Vrhunska kvaliteta i pristupačna cijena

Tvrtka PEPI-KARTTIS d.o.o. se bavi kartonskom ambalažom i grafičkim uslugama od davne 1986. godine. Posjedujemo dugogodišnje iskustvo u kartonskoj ambalaži, kod nas možete izabrati ambalažu iz našeg već postojećeg asortimana ili zahtijevati ambalažu po kojoj će Vaš proizvod biti prepoznatljiv na tržištu. Nudimo Vam kartonsku ambalažu od mikrovala (dvoslojni, troslojni), kromokartona ili nekog drugog kartona po Vašem izboru. Svu ambalažu možete naručiti sa ili bez tiska.

Naša ambalaža se koristi u prehrambene svrhe (kutije za pizze, kolače, pomfrit, kokice…), za darove (kutije u obliku kućice, za svadbene darove, za parfumerije), transportne kutije (za med, vino, kutije za satove, suvenire). Novost je da samo počeli sa proizvodnjom većih transportnih kutija za drvnu, metalnu i drugu namjenu od petoslojnog materijala kao i materijala po Vašoj želji.

Kod nas možete naći i vrećice (papirne ili plastične od HD-biorazgradivog materijala), to su namjenske ili šoping vrećice koje također možete naručiti sa ili bez tiska. Vrećice se mogu prilagoditi i nekom određenom proizvodu (za vino, lozu, med i sl.). 

Nudimo Vam također i sve ostale grafičke usluge, izradu blokovske robe (računi, memorandumi, paragon i konobarski blokovi), papirne konfekcije (vizit karte, akreditacije, etikete, prospekte, letke, plakate, itd.), sve vrste naljepnica (papirne i pvc), tisak na sve vrste reklamnog materijala. Novost u našoj ponudi su PVC/OPS kutije za kolače i slana jela.

Klijenti i reference